OULUN URHEILUAUTOILIJAT Ry 1963-2020

MSP - JM Talvimestaruus kilpailuorganisaation ja Oulun Kaupungin Tapahtumayksikön yhteystyö peruuntui yllättäen keskiviikkona 24.2.2021.

MSP - JM Talvimestaruus jäärata kilpailu Oulussa  6-7.3.2021 on peruttu !

Pehoittelemme  tapahtunutta

Oulun Ua / Hallitus

 

Lue lisää

 JM - Talvimestaruus 2021, ajetaan 6-7.3.2021 Oulussa. Jatkamme  kilpailun järjästelyjä sovitun aikataulun mukaisesti. Kilpailun järjästäjänä toimii Oulun Urheiluautoilijat Ry. AKK:n lupa ja säännöt laitetaan AKK:n Kiti järjestelmään Tammikuun aikana. Kilpailupaikana on jo tutuksi tullut Oulun Nallikarin jääalue. Rataprofiilia muutamme hiukan, jatkamme radan pituutta jonkun verran, sitten vuoden 2020. Varikko - ja kilpailukeskus säilyy entisellään.

Lisätietoja "Keeke" Kettunen 0500689681 tai Sihteeri Elise Härö 0407160108.

Hyvää ja vauhdikasta vuotta 2021.

Oulun Ua

 

 

 

Lue lisää

 logo2.gif (2099 bytes)
Oulun Ua:n sekä Pohjola-rallin tominta kehittyy ja monipuolistuu. Oulun Ua:n uudet tilat sijaitsevat Takalaanilassa, Oulussa.
Vuokraamme Moottoripyörille säilytystilaa ( max 12 pyörää ), sekä Rengashotelli mahdollisuutta renkaiden kausivuokraukseen. Tilassa on lattialämmitys ja ilmastointi, tilat ovat siistit. Moottoripyörien talvisäilytys on hinnaltlaan on 35€ / kk, sekä henkilö - ja pakettiautojen renkaiden kausisäilytys 40€ / kausi. ( sisältää painepesuri pesun ). Ota reppasti yhteyttä. "Keeke" Kettunen 0500 689 681 tai  SP - keeke.k@dnainternet.net
Hyvää kesää ja railakasta vuotta 2018-19.
 

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Renta asfalttiralli - sprint ajetiin Oulun Urheiluautoilijar Ry:n järjestämänä Jäälin Yrityskylän alueella La 13.8-16.

Alue oli jo aiemmin tullut jo tutuksi mm Future Cup kilpailuista aiemmilta vuosilta. Rataa oli muutettu aikasenpaan paremmaksi sekä yksinkertaistettu, nopeutettu ja muutenkin kaikilta osiltaan parannettu. Kilpailu oli myös AKK Alue 1 mestaruusosakilpailu. Kilpailu ajoittui sopivasti Rovaniemen Future - sprint kilpailun alle, jotenkilpailu toimi hyvin testi - ja harjoituskilpailuna, Future sarjan vuoden 2016 viimeisille osakilpailuille.

Sää oli sateinen, ei niinkään yleisöystävälinen, mutta kuljattajien osalata hyvinkin tasapuolinen, koska koko päivän satoi tasaiseti joten rata oli kaikille kilpailijoille tasapuolinen.

Kilapilu ratkaistiin yhteensä 75 kilpailijan toimesta. Voitajat saatiin tietoon ja muutoinkin kilpailijat oli erittäin tyytyväisiä mm. radan ajettavuuteen sekä järjestelyiden toimivuuteen.

Tapaamme ensi vuonna kesäkuun 3. pv 2017, samoissa sprint kilpailuiden merkeissä !

Lisätietoja ensi vuodesta lisää: ” Keeke ” Kettunen. puh 0500 689 681 tai sähköpostilla oua@oua.fi

 

Lue lisää

Vuoden 2016 Pohjola - ralli ajetaan Oulun lähiympäristössä 52. kerran, La 6.2 2016. Ralli on arvoltaan Historic Trophy.

Mukaan on myös muut Kansalliset luokat. ( Yleinen, A ja B - juniorit). Katsastus tapahtuu perinteiseti A - Katsastus Oy Ruskon asianmukaisissa tiloissa.

Lähtöpaikka on Kiimingin ABC. Erikoiskokeita on 5 kpl. Maali sijaitsee Nallikarissa Sokos Hotel Edenissä, jossa on myös rallin kilpailukeskus.

Rallipassien myyntipaikat ovat Oulun lähialueiden ABC Liikennemyymälät sekä Oulun Eden ja siellä Kilpailukeskus.

Lue lisää

 

MSP - JM Talvimestaruus 2020 Oulu on peruttu.

Vettä etelätuulilla tuli vuorokauden aikana jään päälle yli 40 cm. Tiedustelemme asiaa ja haemme mahdolliseti uutta ajankohtaa. ( sää - ja lupavaraus)

 

 

 
 

Lue lisää

Kilpailuluokat nähtävänä
Kitissä / kilpailukalenteri / OUA Talvisprint.
Kilpailu on Alue 1 Aluemestaruusosakilpailu.
Ilmoittautuminen päättyy su 1.2.2015.
 
Kisa ajetaan hienoissa talviolosuhteissa, tie tunnetaan perinteisenä Pohjola-ralli erikoiskokeena.
 
Pääsyliput 10€
 
Buffat, perinteinen vauhdikas katselupaikka "kurunpohja".
Yleisöparkki Shell Jääli
 
Tiedustelut:
Keeke Kettunen 0500 689 681

Lue lisää

Oulun Ua on täyttänyt viime vuonna 50 vuotta. Seura ei juhlinut merkkipäiviään, vaan juhlistaa sitä nyt antamalla merkklpäivään budjetoidut rahat varattomille lapsiperheille,

Hyvä Joulumieli 2014-keräyksen kautta.

Lisäksi Oulun Ua ja Punainen Risti haastaa kaikki Suomen yritykset, yksityiset henkilöt Ja yhteisöt osallistumaan keräykseen.

Tavoitteena on kerätä mandollisimman monta 70€:n lahjakorttia, jotka lapsiperheet voivat käyttää Joulun aikana ruokatarvikkeiden ostoon.


Mikäli haluat muistaa Oulun Ua:ta 50-vuotis talpaleillaan voit antaa hyvää mieltä varanomlen lapsiperheiden Jouluun.  Lue lisää...

Lue lisää

Tapahtuman kooste

Lue lisää