OULUN URHEILUAUTOILIJAT Ry 1963-2018

 
 
53. RSJM Pohjola - ralli 2018 ajettiin kauniissa ja hyvässä säässä La 24.2.2018.
Yleisöerikoiskoe Putkonen, joka ajettiin yhtäaikaa EK 1 ja 2 erikoiskokeena. Tätä yhtäaikaa ajettavaa kahden erikoiskokeen mallia kannattaa myös jatkaa, olihan se varsinkin yleisön mieleen. Rallin voittajat saatiin, sekä varsinkin kuljettajat tyytyväiseksi. Näin järjestäjän edustajana en ole aikoihin saanut näin paljon kiitosta varsinkin kuljettajien puolelta. Kiitän vielä kaikkia rallin onnistumiseen osallistuneita, maanomistajia, viranomaisia, kuljettajia sekä huoltohenkilökuntaa, yhteistyöseuroja, mediaa sekä kaikkia yhteityökumppaneita. Tästä on hyvä nuorempien toimitsijoiden jatkaa vuosia eteenpäin.
"Keeke " Kettunen/ Kilpailunjohtaja
 

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Renta asfalttiralli - sprint ajetiin Oulun Urheiluautoilijar Ry:n järjestämänä Jäälin Yrityskylän alueella La 13.8-16.

Alue oli jo aiemmin tullut jo tutuksi mm Future Cup kilpailuista aiemmilta vuosilta. Rataa oli muutettu aikasenpaan paremmaksi sekä yksinkertaistettu, nopeutettu ja muutenkin kaikilta osiltaan parannettu. Kilpailu oli myös AKK Alue 1 mestaruusosakilpailu. Kilpailu ajoittui sopivasti Rovaniemen Future - sprint kilpailun alle, jotenkilpailu toimi hyvin testi - ja harjoituskilpailuna, Future sarjan vuoden 2016 viimeisille osakilpailuille.

Sää oli sateinen, ei niinkään yleisöystävälinen, mutta kuljattajien osalata hyvinkin tasapuolinen, koska koko päivän satoi tasaiseti joten rata oli kaikille kilpailijoille tasapuolinen.

Kilapilu ratkaistiin yhteensä 75 kilpailijan toimesta. Voitajat saatiin tietoon ja muutoinkin kilpailijat oli erittäin tyytyväisiä mm. radan ajettavuuteen sekä järjestelyiden toimivuuteen.

Tapaamme ensi vuonna kesäkuun 3. pv 2017, samoissa sprint kilpailuiden merkeissä !

Lisätietoja ensi vuodesta lisää: ” Keeke ” Kettunen. puh 0500 689 681 tai sähköpostilla oua@oua.fi

 

Lue lisää

Vuoden 2016 Pohjola - ralli ajetaan Oulun lähiympäristössä 52. kerran, La 6.2 2016. Ralli on arvoltaan Historic Trophy.

Mukaan on myös muut Kansalliset luokat. ( Yleinen, A ja B - juniorit). Katsastus tapahtuu perinteiseti A - Katsastus Oy Ruskon asianmukaisissa tiloissa.

Lähtöpaikka on Kiimingin ABC. Erikoiskokeita on 5 kpl. Maali sijaitsee Nallikarissa Sokos Hotel Edenissä, jossa on myös rallin kilpailukeskus.

Rallipassien myyntipaikat ovat Oulun lähialueiden ABC Liikennemyymälät sekä Oulun Eden ja siellä Kilpailukeskus.

Lue lisää

Kilpailuluokat nähtävänä
Kitissä / kilpailukalenteri / OUA Talvisprint.
Kilpailu on Alue 1 Aluemestaruusosakilpailu.
Ilmoittautuminen päättyy su 1.2.2015.
 
Kisa ajetaan hienoissa talviolosuhteissa, tie tunnetaan perinteisenä Pohjola-ralli erikoiskokeena.
 
Pääsyliput 10€
 
Buffat, perinteinen vauhdikas katselupaikka "kurunpohja".
Yleisöparkki Shell Jääli
 
Tiedustelut:
Keeke Kettunen 0500 689 681

Lue lisää

Oulun Ua on täyttänyt viime vuonna 50 vuotta. Seura ei juhlinut merkkipäiviään, vaan juhlistaa sitä nyt antamalla merkklpäivään budjetoidut rahat varattomille lapsiperheille,

Hyvä Joulumieli 2014-keräyksen kautta.

Lisäksi Oulun Ua ja Punainen Risti haastaa kaikki Suomen yritykset, yksityiset henkilöt Ja yhteisöt osallistumaan keräykseen.

Tavoitteena on kerätä mandollisimman monta 70€:n lahjakorttia, jotka lapsiperheet voivat käyttää Joulun aikana ruokatarvikkeiden ostoon.


Mikäli haluat muistaa Oulun Ua:ta 50-vuotis talpaleillaan voit antaa hyvää mieltä varanomlen lapsiperheiden Jouluun.  Lue lisää...

Lue lisää

Tapahtuman kooste

Lue lisää